Пронајдено телото на 16-годинишното момче во Преспанското езеро

Пронајдено е телото на 16- годинишното дете кое изчезна во неделата попладнето во водите на Преспанското езеро.

Екипата на ТВ Алфа е на терен во Претор, од каде најавуваат повеќе детали во вестите.