Пролетната свежина има ново име: “Coca-Cola Zero Lemon”!

Океј, пристигна пролетта: улиците се твои, парковите се преполни, музика и смеа од сите страни. Можеш ли да замислиш топол пролетен ден без свежината која со себе ја носи чаша добро изладена Coca-cola, со лимонче од страна? Токму така, одговорот е „Не”.

Затоа, пристигна новиот “Coca-Cola Zero Lemon” - совршена комбинација на сите вкусови на пролетта во една чашa. Што сѐ содржи оваа комбинација, идеална за твојот активен ден? Ние го пробавме новиот пијалак, и впечатоците се следни:  

Старата добра тајна Coca-Cola формула (вкус кој се препознава дури и со затворени очи)

+  Скриениот шарм на пролетните зајдисонца споделени со твоето друштво

+ Свеж вкус на лимон (за посебен шмек)

+ Возбудата која се крие во новите, неоткриени искуства

= твојот нов омилен пијалак!

Затоа отсега, пролетта има сосема новo значење: авантура, слобода, љубов - и чаша “Coca-Cola Zero Lemon”.

Побрзај, твоето друштво веќе те чека во твоето омилено кафуле или на твојата клупа во парк, со  добро изладена “Coca-Cola Zero Lemon”.

Уживај во храбриот нов ден!