Пролетна офанзива за зелено Ѓорче

Пролетна офанзива за зелено Ѓорче. Во соработка со ЈП,,Паркови и зеленило” комуналните служби денеска во акција на косење трева во Реонскот парк и Паркот пред надвозникот за населбата ,,Даме Груев”.

Истовремено се работеше и на отклонување на отпад од повеќе локации низ општината. За два дена изнесени се 6 камиони со ѓубре.

Примарна цел ни е да обезбедиме чисти и зелени површини. Придонесот на секој граѓанин ни е важен. Заедно да се избориме за здрава животна средина како влог во иднината на нашите деца.

cheap nike free run 5.0