Продолжува потрагата по исчезнатото лице во кратовско

Регионалниот Центар за управување со кризи - Кратово извести дека и во текот на денешниот ден продолжува потрагата по изчезнатото 41-годишно лице со попреченост од с. Татомир.

На терен се припадници на Полицијата од (ПСОН) Кратово, Шумска полиција, Територијалната противпожарна единица, Здравствен дом Кратово, Инспектори од СВР Куманово како и од единицата за претрага со кучиња трагачи од МВР Скопје.

Повеќе детали се очекуваат наскоро.