Екипи на Град Скопје продолжуваат да поставуваат нова урбана опрема во Градскиот парк.

Старите и оштетени корпи за отпадоци и клупи се заменуваат со нови.

Поставувањето на новата урбана опрема ќе продолжи и во наредните денови.