Претепан скопјанец - се расправале за сообраќај

Во СВР Скопје, В.С.(59) од Скопје вчера пријавил дека истиот ден во 7:20 часот пред објект на трафостаница на ул.Перо Наков, по претходна расправија околу сообраќајот, бил физички нападнат од Б.Ѓ.

Сочинет е записник за констатиран прекршок по чл. 12 од ЗПП ЈРМ.