Непознати лица претепале малолетник во Ченто.

Вчера во 20 часот, таткото на 16-годишно момче пријавил во полиција дека момчето било физички нападнато од страна на неколку непознати лица.

Полицијата ги презема потребните мерки за пронаоѓање на сторителите и расчистување на случајот.