Прекрасен цветен аранжман: Чаир доби уште една зелена површина

ЈП „Паркови и зеленило“ посветено продолжува со садењето на сезонскиот цветен расад за разубавување на есенскиот пејзаж во градот. Паркот во Чаир доби уште една зелена површина, според европски стандарди!

new nike air max 2019