Прекини на струја од доцна во ноќта до утре наутро во неколку скопски општини

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 15.05.2022 година ( недела) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 03:00 до 08:30 часот, дел од Аеродром, Дел од Кисела Вода и Црниче,  поголем дел од централно градско подречје, сите стопански и нестопански објекти, нас.Пролет, Маџар Маало, сите стопански и нестопански објекти на дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром