Прекинато водоснабдувањето во дел од Усје

Од ЈП„Водовод и канализација“ известуваат дека денеска поради уличен дефект од ф-150мм на ул.1 и ул.4 Усје, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Усје од 09:30 часот до санирање на дефектот.

air max 90 essential sale