Прекинато водоснабдување во населба Лисиче

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населба Лисиче поради дефект Ф-100мм од странка/фирма на ул.„Блажо Орландиќ“ во населбата, соопшти ЈП „Водовод и канализација“.

Водоснабдувањето е прекинато од 11:10 часот и ќе трае до санирање на дефектот.