Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците од Рузвелтова

Поради дефект на огрлица ф 100 мм, прекинато водооснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.„Франклин Рузвелт“, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Прекинот ќе трае од 13:05 часот до санирање на дефектот.