Пред нас е новиот страшен циклон Силвија

Од денеска па во текот на следните денови територијата на нашата држава ќе подпадне под влијание на нов циклон, името на циклонот е Силвија.

Истиот ќе услови значително дестабилизирање на атмосферата па така врнежите и грмежите ќе бидат се почести и локално ќе бидат значително поројни проследени со засилен ветер, силни електрични празнења и појава на град.

Во текот на следните денови исто така локално се очекува да наврне големо количество на воден талог (преку 30 – 40 л/м2).

cheap nike free run 5.0