Пред и потоа - Исчистени контејнерите во Ѓорче Петров

По објавената вест за смредеата и полните контејенри со шут во општина Ѓорче Петров од страна на несовесните граѓани, добивме реакција од „ЈП Комунална хигиена“ дека контејнерите се празни, а еве ја сликата сега.