Празнична танцова забава во вторник од 22 часот, во МКЦ клуб и ресторан.

Забавата ќе трае до покасно - до 00:30 часот - бидејки Среда е неработен ден.

Влез: СЛОБОДЕН

Од Танцов Клуб „Dance"  ве покануваат заедно да го прославиме празникот 11„Октомври“, да се дружиме, танцуваме и забавуваме, а можете да си донесете и некое ваше другарче кое не танцува, бидејќи забавата е од отворен тип.