Две ултра луксузни возила марка Ламборџини Дијабло беа паркирани на улица Ленинова, пред познатото кафуле "Деус".

Позлатеното Ламбурџини беше вистинска сензација за минувачите кои го фотографираа автомобилот.

Фото: Centarnews