Синоќа околу 2.15 часот во ресторан на ул.„Павел Шатев“ во Скопје, сопственост на Г.И. од Скопје, од засега непознати причини настанал пожар, при што опожарен бил компјутер, фискална каса, шанк, фрижидер и други предмети.

Повредени лица нема, а пожарот е локализиран од екипа на Бригадата за противпожарна заштита.

Се преземаат мерки за утврдување на причините за настанување на пожарот.