Пожар во Министерството за образование

Утринава околу 7:45 минути избувнал пожар во Министерството за образование на булевар Св.Климент Охридски. Причината за пожарот е клима уред.

Веднаш по пријавата било интервенирано со 1 возило на против пожарната бригада со тројца пожарникари. Пожарот е ставен под контрола.

Пожарот  зафатил околу 20 метри квадратни.

new nike air max 2019