Пожар избувна попладнево во напуштена куќа во Скопје.

Во напуштена куќа во близина на црквата што се гради кај Новата железничка станица попладнедво избувна пожар кој во моментот се гаси од страна на Територијалната противпожарна единица на Град Скопје.

Командантот на ТППЕ Звонко Томевски за МИА изјави дека на терен се интервенира со две возила и седум пожарникари.