Повик за долгорочно вработување во Германија

Контекст Вработување објавува повик за кандидати за долгорочно вработување во Германија во ресторани за брза храна, хотели и уште многу други работни позиции на различни локации низ цела Германија.

 Саатницата е 8.5 евра бруто, во просек се работи 35-40 часови неделно со два слободни дена во неделата.

 Не мора да сте студенти, не мора да имате европски пасош, искуство од областа на гастрономијата е пожелно.

 Работниот договор е минимум една година. За повеќе информации поминете во нашите простории на бул. Климент Охридски бр.23, веднаш до книжарница Матица) од понеделник до петок од 09.00 до 17.00 часот,

Заинтересираните можат да пратат биографија на германски на vrabotuvanje@kontext.mk и или да се јават на 02/3223-579 и да закажат термин за проверка на јазичните познавања.

 Контекст Вработување е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со лиценца број (08-1108/8 )

Краен рок за пријавување: 16.09.2016 

air max 90 essential sale