Повеќе улици во Скопје утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 11.09.2020 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

  • Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Исаија Мажовски зграда 40, и објекти во нејзина близина. ( опш. Ѓорче Петров )
  • Од 09.30 до 11.30 часот, корисниците од дел од ул.Цветан Михајловски, дел од ул.Воин Драшковиќ, ул.Кичевска зграда 11, и зграда 4. (опш. Ѓорче Петров )
  • од 11.00 до 13,00 часот, дел од корисниците на ул.Козле 6 (опш. Карпош)
  • од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Милан Мијалковиќ, од бр.35 до бр.50. ( опш. Кисела Вода ),
  • Од 09.00 до 13.00 часот, дел од потрошувачите на ул.Воин Драшковиќ ( Ѓорче Петров )