Повеќе улици од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација-Скопје известуваат дека утре (вторник) поради промена на затварачи од ф125мм и од 100мм  на ул Осло бр 15а прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Осло, ул. Будимпештанска, ул. Душко Бојковски, ул. Бањалучка, ул. Љубица Ѓоргиева, ул. Урош Џудовиќ и дел од ул. Женевска (општина Карпош).

Прекинот ќе биде од 09:00 до завршување на интервенцијата.