Повеќе улици од Центар без вода, дефектот може и да потрае

Најава за прекин во водоснабдување за ден 29.07.2021 година  (четврток):

На ден 29.07.2021 година, поради уличен дефект од Ф-80 мм на ул.Коле Неделковски 22 во нас. Центар, без  водоснабдување од 08:00 часот до санирање на дефектот, ќе останат корисниците на дел од ул.Коле Неделковски,ул. Антоние Грубишиќ, ул.Пиринска и потегот од ул. Орце Николов до ул.Аминта Трети. (општина Центар)