Потребни ви се само 5 минути: 5 вежби за подмладување на вашето тело

Често слушаме дека физичката активност е важна за зачувување на нашето здравје, одржување на виталноста и заштита од многу болести.

Ова се 5 тибетански вежби кои можете да ги направите во вашиот дом, а кои ќе ви го подобрат расположението, ќе го подобрат начинот на држење на телото и ќе ви дадат виталност.