Поставени три пункта за автоматско дезинфицирање на возилата во Гази Баба

Општина Гази Баба, по барање на кризниот штаб, направи три пункта за автоматско дезинфицирање на возилата

Конструкцијата за автоматското дезинфицирање на возилата е подготвена во средното машинско училиште на град Скопје „8 Септември“, а набавена е и друга потребна опрема .