Порака на денот: Жените се како јаболки

Жените се како јаболки...

Највкусно и најзрело овошје, горе на самиот врв на дрвото. Многу мажи нема да се качуваат на дрвото во вкусните јаболки, затоа што се плашат дека ќе паднат и дека ќе се удрат. 

Затоа јаболката од врвот мислат дека нешто не е во ред со нив, но тие се супер. Само треба да го почекаат оној човек кој нема да се исплаши да се качи на врвот на дрвото.