Порака на денот: Никогаш не го запоставувај семејството

 

Секогаш внимавај да не го запоставиш семејството.
Знаеш зошто?
Затоа што кариерата не те чека кога ќе дојдеш дома.
Затоа што парите не можат да ги избришат твоите солзи.
Затоа што славата не може да седне до тебе на каучот и не може да те прегрне пред спиење, а децата можат да го сторат тоа.
Затоа што на твоето семејство му требаш!