Порака на денот: Не сте живееле ако барем еднаш не сте победиле некој страв

Не сте живееле ако:

...барем еднаш не сте отпатувале некаде сами.
...барем еднаш не сте сведочеле на изгрејсонце.
...барем еднаш лудо не сте се заљубиле.
...ако не сте воделе љубов на некое необично место.
...ако голи не сте се капеле во езеро или море.
... ако не сте посетиле некое прекрасно место.
...ако не сте бакнувале на дождот.
...ако не сте оставиле некого без текст – во позитивна смисла.
...ако барем еднаш не сте победиле некој страв.