Порака на денот: Една прегратка е доволна!

Една прекратка на ден е сосема доволна.

Една прегратка е сосема доволна за некому да му го разубавиш денот.

Една прегратка е доволна за некому да донесеш среќа.

Доволна е за да го зголемиш срцето, да го заштитиш и да му покажеш колку го сакаш.

Само една прегратка е доволна за да го оствариш својот сон.

Само една прегратка е доволна за да не се чувствуваш осамено и што е најдобро од сѐ – прегратката е бесплатна и ништо нема да ве чини!