Порака на денот: Биди личноста која тебе ти требала кога ти било тешко

Бидете личност која го прекинува магичниот круг. 

Ако вас ви суделе, престанете да го правите тоа и обидете се да ги разберете луѓето и нивните постапки.
Ако ве одбивале, вие бидете личност која ќе биде нежна и претпазлива со другите.
Ако ве понижиле, вие избере да споделувате сочувство со другите.
Бидете личноста која вам ви била потреба кога ви било тешко, а немало никој околу вас. Бидете таа личност за некој друг, некој кому е тешко.

Одлучете да бидете подобри од она што ве скршило, да бидете посилни наместо огорчени. 

Делувајте од длабочината на своето срце, а не од болката и лутината. 

Nike air jordan Sneakers | Nike, adidas, Converse & More