Поради дефект улица во Бутел ќе остане без вода

ЈП “Водовод и канализација“ известува дека поради дефект во шахта на Црвени Брегови 23, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:45 часот до завршување со санација на дефектот.