Поради дефект улица Серска денеска без вода

Една скопска улица денеска без вода. 

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска (16.05.2022 г.) поради уличен водоводен дефект од ф 50мм на ул.Серска бр.5 н.Пржино, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од ул.Серска од 09:25 часот до завршување на дефектот.