Поради дефект на водовод без вода корисниците од село Драчево

Поради уличен дефект ф-80мм на улица „Сердарот“ 55, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од село Драчево.

Како што информираат од ЈП „Водовод и Канзализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:50 часот до завршување со санација на дефектот.