Поради дефект дел од Аеродром ќе остане без вода

ЈП “Водовод и канализација“ известува дека поради уличен дефект ф 150 мм на булевар „Јане Сандански бр.81“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од булеварот од зграда бр.77 до бр.107.

Прекинот на водоснабдувањето од 09:25 часот до снирање на дефектот.