Поради дефект без вода дел од корисниците од булеварот „Јане Сандански“

Поради дефект на затворач од Ф-80 мм на булевар „Јане Сандански“ бр. 103 во населба Аеродром, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од број 83 до 107 на Булеварот и Градинката.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:30 часот до санирање на дефектот.