Попова Шапка полна со ѓубре - зошто го уништуваме она што го имаме?

Зошто го уништуваме она што го имаме? Зарем не знаеме да уживаме во убавините кои ни ги нуди природата? Зошто мораме се да уништиме?

Запуштените скијачки центри и понатаму се дават во отпад. Негрижата на надлежните, но и на посетителите на скијачките центри, постојано се евидентира од посетителите и  се споделуваат фотографии на социјалните мрежи.

Ова е сликата на Попова Шапка деновиве.