Попова Шапка под снег (фото)

Снежна идила на Попова Шапка.

Доколку сакате да излезете малку од дома и да побегнете од енормната загаденост ова е вистинското место за вас.

Дишете чист воздух и уживајте во природните убавини на Шар Планина. Попова Шапка има многу работи кои може да ви ги понуди.

nike air max 1 sale