Попладнево гужва на повеќе улици низ Скопје

ЦУКС известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж :

-бул. Александар Македонски во двете насоки,

-мост Гоце Делчев во двете насоки,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон ул. Свети Кирил и Методиј ,

-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,

-ул. 11 Октомври во двете насоки, но повеќе кон Кисела Вода,

-бул. Крсте Мисирков кон мост Мајка Тереза,

-мост Нова железничка станица кон ул. Никола Карев,

-бул. Гоце Делчев во двете насоки,

-ул. Беласица во двете насоки,

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври,

-бул. 8ми Септември кон бул. Илинден,

-ул. Перо Наков кон бул. Киро Глигоров,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-бул. Илинден кон Карпош.