Попладневен поглед: Каква е состојбата со сообраќајот во Скопје?

Петок, попадлевни часови - сообраќајот се одвива отежнато и со метеж. Еве ги локациите каде во моментов (16 часот) се забележува зголемена фрекфенција на сообраќај и застој:

  • Булевар Св. Климент Охридски, во близина на Влада на РМ
  • Булевар Партизански Одреди, во близина на Пазар Буњаковец (во правец од Карпош кон Центар)
  • Булевар Гоце Делчев, во близина на мостот Гоце Делчев (во правец од Карпош кон Бит Пазар)
  • Булевар Илинден, во близина на Градски парк (во правец од Центар кон Карпош)
  • Булевар св. Кирил и Методиј, во близина на Рамстор
  • Булевар Даме Груев кон булевар Филип Втори (во правец од Центар кон Бит Пазар)
  • Булевар 8-ми сепември, во близина на Александар Палас (во правец од Карпош кон Злокуќани)

Препорака до возачите да ги избегнуваат овие делови од Скопје.

new nike air max 2019