Попладневен густ сообраќај на повеќе улици и булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овој период од денот поголем број возила се забележуваат долж:

-бул.Александар Македонски кон излез на Скопје,

-бул. К.Ј.Питу во двете насоки,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,

-ул. Железничка кон ул. Антон Попов,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон бул. Свети Климент Охридски и бул. Водњанска,

-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-ул. Перо Наков кон бул. Киро Глигоров,

-бул. 8ми Септември кон бул.Илинден и обратно,

-ул. Беласица во двете насоки,

-мост Нова железничка станица во двете насоки,

-ул. Никола Карев во двете насоки,

-ул. Пролет кон к-ца со ул. 11 Октомври,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-бул. Македонија во двете насоки.