Полицајци шмркаат кокаин во кафуле

Припадник на полициските служби од ОВР Прилеп, јавно, во сред кафеана, шмрка кокаин и тоа за време на работа, тврди читател од Прилеп кој бил присутен на лице место и за истото достави и фотографии до А1он.

Порталот наведува дека личноста важи за човек од доверба на опозициската партија.