Пол Погба со порака до Јане

Јане е цар и гордост на Македонија затоа што испрати силна и моќна порака по повод Светскиот ден на детето и тоа директно од глобалниот самит на ОН во Њујорк, каде го запозна и Дејвид Бекам.

Исто така Пол Погба е цар бидејќи не го заборавил после онаа средба на Олд Трафорд. (izvor-kurir.mk)