„Поглед од милион долари“- двете езера од белата Галичица (ВИДЕО)

„Поглед од милион долари“ или величествен поглед на двете езера, Охридското и Преспанското, од белата Галичица.

Уживајте во видеото објавено на социјалните мрежи.

cheap nike air max 90