Поднесена кривична пријава против директорката на Клиниката за кожни болести

Против директорката на Клиниката за кожни болести, Нина Цаца Билјановска, денеска е поднесена кривична пријава според член 206 од Кривичен законик.

Во текот на денот се очекува и официјална потврда на информацијата од надлежните органи.