Почна викендот време е да започнете со подготовките за вечерашното излегување.

Погледнете  како е за викендите во летните клубови и дискотеки низ Скопје:

Викенд агенда /XLSummerClub

Викенд агенда/Club Havana Skopje

Friday - DJ Dela & DJ Struja
Saturday - Beta House

Резервации:
070395313
078866520

Public Room

20.00/BBQ Party #6

И оваа петочна вечер опуштена собиранка на тераса.

Скарата е надвор, фрижидерите се полни со ладни пијачки и коктели за 100че!

Донесете си месо по избор, шефовите на Public Room ќе ви го зачинат и подготват на грил со многу љубов, и секако бесплатно.

„Стенд ап вечер за смеа на улица“

На програмата на летната манифестација „Скопски летен ритам“ на 7 јули, на плоштадот на ВМРО, во 21 часот е „Стенд ап вечерта за смеа на улица“.