Почивај во мир генерацијо, Самараџиќ се прости од Рахимовски

Познат пејач од просторите на поранешна Југославија, Желко Самарџиќ денес преку својот инстаграм профил се прости од познатиот музичар Аки Рахимовски.

„Почивај во мир генерација“, напиша Самарџиќ на инстаграм.

 Пејачот на групата Парни Ваљак, Аки Ракимовски почина на 66-годишна возраст. Деталите за смртта не се познати се уште.