Почина д-р Jовица Угриновски

Од болницата Неуромедика известуваат дека утрово починал Проф. Д-р Јовица Угриновски.

-Со огромна жалост сакаме да ве известиме дека утрово на 77-годишна возраст по тешко боледување почина нашиот ценет и почитуван Проф. Д-р Јовица Угриновски. Проф. Д-р Јовица Угриновски беше основач и претседател на Управниот одбор на "НЕУРОМЕДИКА". Менаџерскиот тим и сите вработени изразуваат огромна почит и благодарност за соработката и успесите во работењето, се наведува во нивната објава.