Почина блиска соработничка на претседателот Пендаровски

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски објави дека починала неговата најблиска соработничка, Кристина Ангелеска.

- Четири години најблиски соработници. Бог да ја прости. Збогум. Кристина Ангелеска (1981-2023), напиша Пендаровски на Фејсбук.