Планински марш на Водно

Европското движење во Република Македонија во партнерство со Делегацијата на Европската унија во државава традиционално го одбележуваат Европскиот ден на знамето.

Настанот започнува утре, в сабота во 9 часот пред Инфо-центарот на Европската унија во Скопје каде што се врши размена на знамињата на Република Македонија и Европската унија по што колона од планинари ученици и активисти на граѓанските организации ќе се упати кон врвот на Водно и ќе ги постават двете знамиња.

cheap nike free run 5.0