Т.А. (50) од Скопје вчера во 10,45 часот пријавил дека во периодот од 18,00 часот на 26.01.2018 година до 10,45 часот на 28.01.2017 година, непознат сторител насилно влегол во неговиот стан и одзел пиштол „ЦЗ“ калибар 7,62мм, 830 евра и разновиден златен накит.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.